2013. február 7., csütörtök

Zenit Hotel Balaton**** - Vonyarcvashegy



A Zenit Hotel Balaton**** a Nyugat-Dunántúl egyik legújabb négycsillagos Wellness szállodája Vonyarcvashegyen, ahol családdal is különleges élmény a nyaralás. A hotel környezete ideális gyermekes családok számára: csendes, biztonságos, tiszta levegőjű helyen fekszik a BalatonFelvidéki Nemzeti Park mellett, erdős területen, mégis közel a Balatonhoz. 


A 35 négycsillagos erkélyes, balatoni panorámás szállástípus mellett kedvezőbb árfekvésű Vendégházunk is a kényelmet szolgálja. A két szállástípus zárt folyosóval összekötött.



Vonyarcvashegy és a Balaton - a tökéletes pihenés helyszíne


A teljes kikapcsolódást 600m2-es teljes balatoni panorámás wellness részlegünkön kleopátra- boros kádfürdők, szaunaszeánszok segítik elő, teszik felejthetetlenné. Őszi – téli időszakban pedig a szállodát nyugalom, a romantika övezi.


 BALATONI PANORÁMÁS TÉLIKERTÜNK hatalmas üvegfelületeivel, hol az étkezések zajlanak, kellemes gasztronómiai kalandozásokat kínál. Képzeljük csak el, hogy miközben a fogásokat élvezzük, mellé a Balaton-felvidék válogatott borait kortyolgatjuk, a Balaton víztükrén a nap sugarai megcsillannak és mindezt az üvegfalú helységből élvezhetjük. Mindemellett látványkonyhánk ínycsiklandozó illatával csalogatja a Vendégeket. 200 éves Festetics Borospincénkben pedig a legkiválóbb borokat kóstolhatják igazi pincebeli hangulatban!

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése