2013. február 11., hétfő

Bonne Chance Restaurant and Hotel (Ciklámen Hotel***) - Bázakerettye

Lassan egy évtizede élünk Bázakerettyén ahová családi szálak kötnek bennünket. Mindketten itt nőttünk fel Zalában, de sosem foglalkoztunk vendéglátással.


Munkánk miatt sokat utaztunk és utazunk, így van képünk a hazai és a külföldi vendéglátásról. Ez a kép nem mindig az, amit látni szeretnénk, így örömmel vettük fel a kesztyűt, hogy valami jobbat, többet, mást mutassunk a vendégeinknek.
 A magyar és a zalai vendégszeretet méltán híres. Ennek megfelelve a hotel dolgozói kedvesek, udvariasak, és őszintén segítenek mindenben vendégeinknek.
Közel távol nincs egyetlen hotel, sem amely közvetlen egy több száz hektáros erdő szélén fekszik, a civilizáció szélén és mégis a közepén alig negyed órára az autópálya leágazástól.


Konyhánk egyre ismertebb, a vendégek szeretik ételeinket, ízeinket. Keressük és asztalon kínáljuk a környék legjobb borait, pálinkáit, mézeit, a régi receptek szerint készített kolbászokat, füstölt hústermékeket, az erdőnk virágaiból készült teát. Pizza kertünket fűszernövénykert övezi, csodálatos virágokkal, illatokkal.
Vendégkönyvünk tanúsága szerint a vendégeink az ételektől, a miliőtől és a kiszolgálástól vannak legjobban elragadtatva.


Ha romantikus hétvégét szeretne, vagy csak egy jó túrát, netán barátaival akar kiruccanni egy kicsit, nálunk megtalálja helyét.
Mi nem akarunk mást, mint amit a mottónk is mond, egy helyet, ahol jobb, mint otthon!
Szeretettel várjuk Önt, a hotel tulajdonosai:
Csilla és Gábor


 Kattints a linkre további információkért















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése