2013. február 15., péntek

Alfa Art Hotel*** Superior

Kellemes, csendes, természetes környezetben, közvetlenül a Duna parton szeretettel várja Önt szállodánk, az Alfa Art Hotel*** Superior.




A szálloda 42 légkondicionált szobájában telefon, TV, minibár, internet elérés, szobai széf, fürdőszoba található.
Hazai és nemzetközi specialitásokat kínáló étterem és terasz szolgálja vendégeink kényelmét.


 Az öt korszerűen kialakított, modern technikával felszerelt légkondicionált, többfunkciós konferencia ill. rendezvényterem kiváló lehetőséget kínál szakmai továbbképzések, tréningek megrendezésére. Családok, baráti társaságok, összejövetelek, esküvők és bankettek kellemes helyszíneként is ajánljuk szállodánkat.
Meg egy kis újdonság:
Szállodánk küldetése – az elégedettség garanciája

Az Alfa Art Hotel***superior filozófiájának kulcsát szlogenünk adja: az elégedettség garanciája. Célunk, hogy szállodánkban tartott konferenciák, rendezvények, esküvők –kategóriánkon túl mutatva- a kívánt igényeket kielégítse és az itt tartózkodás folyamán szolgáltatásainkat megbízhatóan nyújtsuk.
Még is miben vagyunk mi mások?
Szállodánk munkatársai, szakemberei olyan hozzáadott értéket nyújtanak mindennapi munkájuk során, amely elősegíti a rugalmas szolgáltatási folyamatot, ezáltal a megfelelőséget. Tudásunkkal és eszközeinkkel hozzájárulunk a magyarországi vendéglátás és szállodaipar fejlődéséhez. 


E törekvés meghatározó eleme, hogy az Alfa Art Hotel***superior magas színvonalú, versenyképes, a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, vendégközpontú  szolgáltatásokkal érje el az egyéni és vállalati ügyfeleinek megelégedését, különös figyelmet fordítva a személyességre és a szolgáltatás magas színvonalára. Céljaink érdekében kiemelt szerepet tulajdonítunk a tudás és a kreativitás teremtette egyedi megoldásoknak és a technológiai fejlődésben rejlő piaci lehetőségek kiaknázásának.

 Kattints a linkre további információkért



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése