2013. február 22., péntek

Családi Wellness Hotel Gyula****superior

 Wellness- és családbarát szállás Gyulán a Várfürdő közvetlen közelében

A családbarát  gyulai szállás a nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, a bejáratától 10 méterre, gyönyörű környezetben található. A Családi Wellness Hotel Gyula**** Superior a történelmi fürdőváros első négycsillagos családbarát wellness szállodája.


 A korábban Agro Hotel néven ismert gyulai szálláshely a felújítása során teljes egészében átalakult; Gyula szállás és szolgáltatás kínálatában a hotel a wellness- és családbarát szolgáltatásokkal bővült. 

Nem csak szállás: Gyula történelmi-, romantikus környezetében, romantika a pároknak, szórakozás a baráti társaságoknak, móka a gyermekeknek, szabadidő a szülőknek és feltöltődés a szenioroknak. Mint családbarát wellness szálloda, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden generáció önfeledt kikapcsolódásban részesüljön. A szálloda az első szállás Gyulán, mely 4 csillag Superior minősítést kapott.

  
 A szálloda Gyulán komplex szállás- és családbarát szolgáltatást nyújt a kisgyermekkel érkezőknek!
Hogy az üdülés Gyulán ne a csomagolással járó stresszel induljon, mi minden eshetőségre felkészültünk. Nincs szükség arra, hogy az utazáshoz felpakoljuk az egész háztartást, hiszen a 4 csillagos szállás Gyula egyik legfelszereltebb szállodája: a cumisüvegtől a babakocsiig! A Gyulán szállást keresők előszeretettel választják a teljes felszereltséggel rendelkező wellness szállodánkat!



Míg a gyerkőcökről Játszóházunkban animátoraink gondoskodnak, addig engedje, hogy kényeztessük Szépségfarmunkon vagy lazítson Wellness Oázisunkban. A szálloda Wellness részlegében lévő szolgáltatások használata nem akadálymentesítettek kerekesszékesek részére.

Mialatt a gyulai wellness szálláshelyen Ön testben és lélekben megújul, megszépül és feltöltődik addig a gyerekeket tartalmas, felejthetetlen élményekben részesítjük.
Az új játszóházunk, családbarát szolgáltatásaink, színes programjaink kialakításánál a szülők véleménye volt számunkra a legfontosabb.
Szakképzett animátoraink segítségével a szórakozás kreatív készségfejlesztő játékokkal párosul. A gyermekek szükségleteihez és fejlődéséhez biztosítunk kellemes és hasznos időtöltést.


 Kattints a linkre további információkért

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése