2013. február 11., hétfő

Anna Grand Hotel**** Wine & Vital

A négycsillagos Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Közép–Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest. Balatonfüred város a műemlékekben gazdag, reformkori városközpontjának rehabilitációját és komplex fejlesztését európai uniós forrásokból valósította meg.




A főépülettől 100 méterre található Ipoly Residence nevet viselő szárnyunk egy 120 éves eklektikus műemlék épületben kapott helyet Balatonfüred reformkori városrészének legfrekventáltabb részén, közvetlenül az Emlékparkhoz és a híres Tagore Sétányhoz kapcsolódva, a Balaton-parttól 50, a főépülettől 100 méterre. A háromszintes, nemdohányzó, akadálymentesített Ipoly Residence az igényesen berendezett és megtervezett tágas szobáival és különböző méretű, részben teraszos lakosztályaival a diszkrét luxus érzését kelti a már-már tökéletes kikapcsolódáshoz.

 Az Anna Grand Spa-ban egy új, felfedezendő utat tárunk vendégeink elé, a tudomány és hagyomány ötvözetét:olyan kezeléseket, melyek magában hordozzák a növények felülmúlhatatlan "személyiségjegyeit", a távol-keleti filozófia alappilléreit, a bor és szőlő bódítóan jótékony hatását,Spa és Szépség terapeutáink szakértő érintéseit, extra hatékony tudományos bőrápolást- annak érdekében, hogy az Anna Grand Spa egyike legyen azon helyeknek, ahol a megújulás páratlan érzésével lehet gazdagabb...


Az 1200 nm-es wellness részlegen  feszített víztükrű úszómedence, élményfürdő –élmény elemek: levegő fekpad, nyakzuhany,ülőlap/ülőpad pezsegtetés, gejzír- , jacuzzi, finn szauna, infraszaunák, gőzfürdő, Kneipp taposó,aromakabin, élményzuhany, jégkút, merülőkád található.

Éttermünk a balatonfüredi Anna-bálok helyszíne, egyszerre otthona a tradicionális magyar konyha különlegességeinek és a vendéglátás jövőképét felvillantó merész a’la carte megoldásoknak.
Tóth Ferenc executive chef és Tóth József kreatív sous-chef remekbe szabott ízeket kínál a nap folyamán a reggelitől kezdve az ebéden át a vacsoráig.


  Látogasson el hozzánk az elegancia fellegvárába.
  Kattints a linkre további információkért

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése