2013. január 23., szerda

Zalakaros, Hunguest Hotel Damona (volt Mendan) - DAMONA HOTEL

 A zalakarosi Damona (volt MenDan) szállodát a Hunguest Hotels szállodalánc üzemelteti 2012. május 17-től. A szálloda 2011-ben nyerte el az "év legbarátságosabb szállodája" címet, melyet rendkívül vendégbarát hozzáállásának és minőségi szolgáltatási körének köszönheti. A szálloda 2012-től lett a Hunguest Hotels szállodalánc tagja, így a szállodaláncra jellemző magas minőségi standardok és a hotel korábbi szolgáltatási nívója egyesült, hogy a vendégek számára még inkább komplex élményt kínáljon.



A Damona Hotel 149 tágas kétágyas és családi szobával várja a vendégeket, a szobák nagy része pótágyazható, és minden kényelmi igényt kielégítenek. A légkondicionált, saját kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával felszerelt, részben erkélyes, otthonos, egyedi hangulatú, wifi elérhetőséggel rendelkező szobák az alábbi típusokban foglalhatóak: superior kétágyas, luxus superior kétágyas jacuzzival, két légteres családi apartman konyhával, családi junior suite és lakosztály.

A Damona szálloda saját, 1000 m2 alapterületű fürdőkomplexummal rendelkezik, melyben úszó-, élmény-, termálmedence, jacuzzi, gyermek pancsoló, Kneipp taposó, továbbá szauna részleg gőzkabinnal és finn szaunával, merülő medence, élményzuhanyok, játszósarok és mediterrán pihenőszoba található.


A gasztronómia magas minősége a Damona hotel védjegye: a gourmet konyha és cukrászat remekeivel a vendégek nemcsak a Coral és Zafír éttermekben is találkozhatnak, de a cafe shop és a pool bár is kimerítő kínálatot nyújt, csakúgy, mint a cocktail bár.
A zalakarosi Damona szálloda vendégeinek pihenését, szórakozását naponta változó szóralkoztató programok, kirándulások, fitness terem és napi sport programok szolgálják, felkészült animátor csapat szervezésében, a gyermekek kedvence a játszósarok, ahol kézműves programok, film vetítések, mini disco és játékok várják őket minden korosztályban. A hölgyek szépségét szolgálja a Topáz Beauty Szalon, manikűr-pedikűr, fodrászat, kozmetika, testkezelések és aromafürdő kényeztetik a vendégeket.

 Kattints a linkre további információkért
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése