2013. január 24., csütörtök

HOTEL PALACE**** HÉVÍZ

  A 4 csillagos Palace Hotel a Balaton északnyugati csücskénél, Keszthelytől mindössze 6 kilométerre fekvő Hévíz központi sétálóutcájában, a világ legnagyobb természetes meleg vizű, egész évben nyitva tartó termáltavától mindössze 200 méterre található. 

 

 

 A szálloda belső átriumos épülete elegáns környezetben, 165 tágas, igényesen berendezett, légkondicionált, kétágyas szobával és apartmannal várja Vendégeit.
Szállóvendégeinknek díjmentesen igénybe vehető élményfürdő, pezsgőfürdő, finn és aroma szauna, gőzkabin, dézsazuhanyt és klasszikus tusolót kombináló tusolóhelyiség, valamint fitneszterem mind nagyszerű helyek a felfrissülésre és kikapcsolódásra. 

 

 

 

Wellness részlegünkben frissítő gyümölcsleveket, ásványvizet és friss gyümölcsöt kínálunk, melyeket vendégeink kedvük szerint fogyaszthatnak. A nyári hónapok idején napozó terasz is biztosított. Igény szerint tradicionális hévízi gyógyászati szolgáltatások és gyógykúrák, valamint klasszikus és alternatív masszázsok, beauty kezelések széles választékát ajánljuk.

 

 

  

A szállodai hallal szomszédos Monarchia Étterem könnyed, nemzetközi jellegű fogások mellett hagyományos magyar specialitásokat is kínál. Az ételekhez kitűnő borok választékából ajánlunk. Egy finom és kiadós büféreggeli után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket menüsoros ebédre és félpanziós, svédasztalos vacsorára is. A hangulatos Walzer Kávézóban kényelmesen lazíthat és elfogyaszthatja kedvenc italát. A kínálatot kávé és tea különlegességek, valamint italok széles választéka teszi teljessé. Szállodánk halljában és a kávézó területén ingyenes WiFi hozzáférést biztosítunk. A kávézóban található vezetékes Internet sarok használata szállóvendégeinknek szintén díjtalan.
A Palace Hotel Hévíz ideális helyszíne kisebb létszámú, maximálisan 110 fős rendezvényeknek. A szálloda éttermével szomszédos, szeparált, természetes fénnyel megvilágított különterem elegáns környezetben várja az érdeklődőket.


 Kattints a linkre további információkért


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése